Kuruluşundan bu yana üyelerine yönelik her biri farklı konularla birçok eğitim seminerine imza atan Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği (HOTED), Vikingen Infinity Otel’in ev sahipliğinde ve kendi alanının en iyilerinden olan Azimli Ata-Karcher firmasının destek ve katkılarıyla 160. eğitim seminerini gerçekleştirdi.

Dernek başkanı Sevgi Topuzel’in açılış konuşmasıyla başlayan seminer, Azimli Ata-Karcher firmasının makine parkuru tanıtımı, makine temizlik ve bakımları, kullanım amaçları ve koruma koşullarını anlatıldığı kısa videolarla devam etti.

Tekme ve yumruklu kavga! Alanya İskelesi’nde işler ÇIĞIRINDAN ÇIKTI Tekme ve yumruklu kavga! Alanya İskelesi’nde işler ÇIĞIRINDAN ÇIKTI

Yoğun bir katılımın olduğu eğitim seminerine, Hoted yönetimi ve üyelerinin yanı sıra Azimli Ata-Karcher yönetim kurulu başkanı Selvi Haytli, Finans müdürü Aysun Suca, Teknik servis müdürü Hasan Lök, Satış müdürü Yaşar Konrat, Operasyon uzmanı Tuba Fidan, Mağaza sorumlusu Selin Çınkır, Teknik servis teknikerleri Şükrü Özgür, Ferhat Atay, kat hizmetleri müdürleri, çamaşırhane, meydan, kat şefleri ve çok sayıda Hoted üyesi katıldı.

Yaklaşık 2 saat süren seminer sonunda Hoted’in eğitim, etkinlik ve faaliyetlerine katkı sağlayan Azimli Ata-Karcher firması yönetim kurulu başkanı Selvi Haytli’ye firmanın finans müdürü Aysun Suca’ya ve ev sahibi otelin Kat hizmetleri müdürü Hüsne Faydacı’ya çiçek takdim edilip, teşekkür edildi.