HABER – Hasan KAYA

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından yapılan, 2020-2021 eğitim öğretim yılında ilk kez kutlanacak olan "Hayat Boyu Öğrenme Haftası" kapsamında hayat boyu öğrenme kültürünün geliştirilmesi, tanıtılması ve yaygınlaştırılması için bireylerin yeteneklerini nasıl keşfettiklerini, öğrenmenin her zaman her yerde ve herkes için olabileceğini fotoğraflarla anlatmak amacıyla Türkiye geneli resmî, özel örgün eğitim okulları ve hayat boyu öğrenme kurumlarında görev yapan öğretmenlere yönelik hayat boyu öğrenme konulu öğretmenler arası fotoğraf yarışmasının sonuçları belli oldu. Yarışmaya katılan Gazipaşa'lı Mahmutlar İmam Hatip Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Nurhayat Erdoğan, girdiği fotoğraf yarışmasında birincilik elde etti.

ALANYA MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TEŞEKKÜR ETTİ

Facebook sayfasında bir paylaşım yapan Alanya Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, “Hayat Boyu Öğrenme Haftası Etkinlikleri kapsamında düzenlenmiş olan "Öğretmenler arası fotoğraf yarışması" sonuçlandı. İlçemiz Mahmutlar İmam Hatip Ortaokulu Öğretmeni Nurhayat Erdoğan Tüm Antalya'nın oyları ile Türkiye 1.si olmuştur. Destekleriniz için teşekkür ederiz diyerek” Erdoğan'ı tebrik etti.

ERDOĞAN, 2018 YILINDA DA 1. OLMUŞTU

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü tarafından yapılan, 2020-2021 eğitim öğretim yılında ilk kez kutlanacak olan "Hayat Boyu Öğrenme Haftası" kapsamında hayat boyu öğrenme kültürünün geliştirilmesi, tanıtılması ve yaygınlaştırılması için yapılan yarışmada birincilik ödülüne layık görülen Mahmutlar İmam Hatip Ortaokulu Gazipaşa'lı Türkçe Öğretmeni Nurhayat Erdoğan, 2018 yılında Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Valiliği, Akdeniz Üniversitesi ve Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın ortak düzenlediği ‘Antalya’nın 811. Fetih Kutlamaları dolayısıyla gerçekleşen fotoğraf yarışmasında da 1. olmuş ve ödülünü Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Ünal'ın elinden almıştı. Alanyalı Milletvekili Sena Nur Çelik ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'de Nurhayat Erdoğan'ı tebrik etmişti.