HABER – Hasan KAYA

Saat 14.00’da başlayan meclis toplantısında ilk olarak Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz söz aldı. Başkan Yılmaz, Eğitim ve öğretim haftasını kutlayarak şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet diledi. Yılmaz, Geçen ay gerçekleşen kongrede Ak Parti’nin ilçe başkanlığa seçilen Ali Doğan ve MHP İlçe Başkanı Numan Terzi'ye hayırlı olsun dileklerini iletti. Mecliste plan ve bütçe komisyonu raporları, imar Komisyonu raporları, Alaaddin Keykubat Üniversitesi’ne yer tahsisi talebi gibi konular görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

“BİZDE SİZE DESTEK VERMEYİZ”

Toplantıda söz alan ve belediye başkanına sitemde bulunan Ak Parti meclis üyesi Şevki Çağlayan, “Sayın Başkanım, Üniversite ile görüşürken keşke bize de haber verseydiniz. İlerde bir gün İYİ Parti sakatlanır da bizden destek isterseniz bizde size destek vermeyiz” diyerek sitemde bulundu.

Toplantıda söz alan İYİ Parti ilçe başkanı Mehmet Yüksel, “Geçtiğimiz günler de CHP İlce Başkanı Ömer Güven şahsıma yönelik çok üzücü açıklamalar yapmıştır. Ben konuyu Antalya CHP Yönetimine bildirdim. Kendileri güven adına şahsımdan özür diledi.” diyerek yaşanan olaylardan dolayı bu yok üzüntü duyduğunu söyledi.

YILMAZ: “SİYASETİ İLÇE BAŞKANLARI YAPSIN”

Geçtiğiniz günlerde CHP İlçe Başkanı Ömer Güven'in İYİ Parti meclis üyesi Mehmet Yüksel'in yönelik yaptığı açıklamadan ve İYİ Parti meclis üyesi Mehmet Yılmaz'ın Facebook sayfasında CHP İlçe Başkanı Ömer Güven'e yönelik açıklamalarından çok rahatsız olduğunu söyleyen Başkan Yılmaz, “Meclis üyeleri olarak siyaset yapmayın, siyaseti İlçe başkanları yapsın” diyerek meclis üyelerinin tartışmaya neden olacak her türlü açıklamadan uzak durmaları konusunda tavsiye de bulundu.