Alanya’nın sevilen simalarından olan ve yaklaşık 40 yıldır Alanya’da ikamet eden Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Murat Üstüner başkanlığında oluşturulan dernek, Gaziantepli Alanyalılar Derneği ile bugünden itibaren faaliyetlerine başladı. Bugün Hacet Mahallesi’ndeki Antepya Cafe Restoran’da yapılan derneğin yeni dönem ilk genel kurulunda, Murat Üstüner başkanlığında yeni yönetim kurulu üyelerinin seçimi yapıldı.

Buna göre, Murat Üstüner’in başkanlığındaki yönetimde; başkan yardımcısı Ömer Faruk Uğur, sekreter Hayri Dedeoğlu, muhasip üye Tarık Karapaşa, üyeler Mevlüde Kıraç ve Hakan Şengül asil, Murat Çello, Ferhat Yılmaz, Ömer Faruk Güneş, Orhan Geçer ve Bülent Ecevit Aksoy yedek yönetim kurulu üyesi oldular.

Mustafa Akşahin, Erkan Atmaca ve Mehmet Bingöl’ün denetim kurulu asil üyesi oldukları genel kurulda, Coşkun Çelik, Abdulkadir Tanrıtanır (Josef Kadir) ve Cuma Seyit Yılmaz da yedek denetim kurulu üyesi seçildiler.

MES-AS Asansör, 1 Mayıs pikniğinde buluştu MES-AS Asansör, 1 Mayıs pikniğinde buluştu

Gazi şehir Gaziantep halkının onlarca yıldır Alanya ekonomisine, turizmine ve sosyal yaşamına önemli katkılar sunduğunu, Alanyalılar ile Gazianteplilerin kız alıp kız verdiklerini, artık hısım akraba ilişkileri kurduklarını, birlikte yıllarca süren başarılı ticari ortaklıklar kurduklarını belirten dernek başkanı Murat Üstüner, bu ikili ilişkilerin devamı ve tesisi için, geçmiş dönemde görev yapmış başkanlar ve yönetimleri gibi çalışmalarına devam edeceklerini vurguladı.