Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu, 2021 yılında 50 milyon euro, 2022 yılında 75 milyon euro, 2023 yılında 85 milyon Euro ciro yaptıklarını açıklayarak, 2024 yılında ciro hedeflerinin 150 milyon Euro olduğunu açıkladı. Neo Portföy Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yener Yıldırım, yönettikleri 55 adet yatırım fonu ile toplam yönetilen varlık büyüklüğünün 750 milyon Dolar sınırına ulaştığını açıkladı.

Fenercioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu ve Neo Portföy Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yener Yıldırım ortak yaptıkları açıklamada; gerçekleşen işbirliğiyle kurulan fonlar aracılığıyla, yatırımların enflasyona yenilmeyip, dövize karşı da değerlenecek taşınmaz yatırımlarını hedeflediklerini ve her bir fon için büyüklük hedefinin 500.000.000 TL olduğunu söylediler.

Alanya'da buluşan mezunlar ortak sergi açıyor Alanya'da buluşan mezunlar ortak sergi açıyor

Yönettiği yatırım fonu sayısı 55, toplam Fon büyüklüğü ise 750 milyon Dolara ulaşan ve yatırımcılara gayrimenkul, menkul kıymet, özel sermaye ve teknoloji yatırımlarını çeşitlendirme konularında portföy yönetim hizmetleri sunan Neo Portföy Yönetimi A.Ş. ile gayrimenkul sektöründe başta Antalya ve Alanya olmak üzere hem ülke içinde, hem de ülke dışında birçok noktada projeleri bulunan Fenercioğlu A.Ş. işbirliği gerçekleştirdi.

6 Aralık’ta Wyndham Grand İstanbul Levent’te gerçekleşen basın toplantısında konuşan Fenercioğlu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aycan Fenercioğlu, 2018 yılında tecrübeli bir ekip tarafından temelleri atılan şirketlerinin, hali hazırda 10 farklı ilde tüm taşınmaz tiplerine yatırım yapan Neo Portföy gibi kurumsal bir yatırımcı ile arsa ve karma gayrimenkul yatırım fonu işbirliği gerçekleştirdiklerini açıkladı.