Bu yıl 17’inci düzenlenen Geleneksel Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin ikinci gününde 2023 yılı güreş ağalığı ihalesini, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel 1 milyon lira ile başlattı. Kıran kırana geçen açık arttırma yöntemiyle yapılan ağalık yarışında 10 milyon 82 bin lira ile ağalığı üçüncü kez Eray Erdem kazandı.

KIRK AĞALAR DAVETİNE KATILACAK

ALTSO Başkanı Eray Erdem, 3. kez ağa seçilmesi dolayısıyla da altın kemerin sahibi olurken, Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ndeki Kırk Ağalar davetinde yer alacak. Başkan Erdem konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“17. Geleneksel Alanya Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri programı çerçevesinde yapılan açık arttırmada bir kez daha Ağalık yapmak bizlere nasip oldu. Böylece 3 defa ağalık yapan hayırseverlere verilen altın kemerin de sahibi oldum. Açık arttırmaya giren ve güreşlere katkı yapma sözü veren her biri birbirinden değerli ve Alanya sevdalısı iş insanlarına organizasyona ve dolayısıyla şehrimize kattıkları için teşekkür ederim. İnşallah bugün olduğu gibi bundan sonra da hizmetin en güzeline layık dünya şehri Alanya’mıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu vesile ile bir kez daha organizasyonun mimarı Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel ve emeği geçenlere teşekkür ederken, er meydanında kol bağlayan yiğitlere de başarılar dilerim.”

Antalya-Alanya Otoyolu hayali suya mı düştü? Antalya-Alanya Otoyolu hayali suya mı düştü?