HABER – Hasan KAYA

Bu konuda tepkilerini dile getiren vatandaşlar Pazarcı'da otel yapılmasına Mustafa Akkoca’yı CHP'den, Vatan Partisinden ve Gazipaşa Mimarlar Odası’ndan bazı şahısları örgütleyip ilçede yapılacak yatırıma engel olmakla suçladılar.  

“NEDEN DOĞAYI KORUMADINIZ?”

Doğasever vatandaşlar, “Madem Mustafa Akkoca bu kadar doğayı ve çevreyi seviyor, o zaman neden yıllardır Bıçkıçı çayında Kum çakıl ocakları ile doğa katliamı yapıyor? Neden bir kez olsun o bölgeye gidip eylem yapmadı ? Yine bir kaç ay önce Kırahmetler Mahallesi ve Güney arasına Kum Çakıl ocağı açıldı ve çevresinde tarım alanları zarar görecek. Neden Akkoca ve onun doğasever destekçileri o bölgeye gidip tarım alanlarını ve doğayı korumadı?” diyerek isyan ettiler.

“TAŞ OCAKLARI İÇİN EYLEM YAPSINLAR”

Mustafa Akkoca ve onunla yola çıkanların amacının doğayı, tarımı ve sahili korumak olmadığını dile getiren vatandaşlar, “Onların amacı İlçeye yapılacak hizmete engel olmak ve şovmenlikten başka bir şey değil. Eğer bunlar gerçekten amacı doğayı ve tarımı korumaksa gitsinler Bıçkıcı çayında ve Kırahmetlerde taş ocakları için eylem yapma cesareti göstersinler. Hatta bizi de davet etsinler onların doğa sever olduğunu bilelim ve onlara teşekkür edelim.” diye konuştular.