HABER - Muammer SOYLU

Uluslararası çapta sayısız konferansa imza atan Kaunas ekibi, her yıl Alanya Doğanay Otel’e gelerek etkinliklerine ilçede devam ediyorlar. İnsanlara pozitif enerji aşılayarak, hayat boyu mutluluğun sırrını paylaşan ekip, Alanya’nın renkli kişiliği "Big Kral" lakaplı Hasan Çavuşoğlu sayesinde ilçeye özel ilgi gösteriyor.

Antalya’da tüm zamanların rekoru kırıldı Antalya’da tüm zamanların rekoru kırıldı

TURİSTLERİN TERCİHİ BİG KRAL

Misafirlerini sahibi olduğu ve dünyanın en büyük tur teknesi olarak kabul edilen Big Kral’da ağırlayan Çavuşoğlu, ilçe turizmi ve ekonomisine de büyük katkı sağlıyor. Birçok milletten gelen turistlerin yapılan organizasyonlara büyük ilgi gösterdiğini belirten Çavuşoğlu, “Türkiye’de bu organizasyonu 3 yıldır biz yapıyoruz. Her yıl sadece 5 bin kişi Kaunas sayesinde Alanya’ya geliyor. Teknemizle beraber hizmetimizden memnun kaldıkları için her yıl bizi tercih ediyorlar” dedi.

“SAVAŞTAKİ ÜLKE VATANDAŞLARI BİRLİKTE EĞLENİYOR”

Bu özel ekibin, Alanya’dan yaptıkları canlı yayın ve paylaşımlarla ilçenin tanıtımına da katkı sundukların belirten Çavuşoğlu, “Alanya bizim için oldukça önemli. Turizme olabildiğince katkı sağlıyoruz, bundan dolayı da oldukça mutluyuz. Bizim amacımız savaşta olan ülke vatandaşlarını bile buraya getirerek bir arada buluşturmak. Allah’ın izniyle bunu da başarıyoruz” dedi.

BİG KRAL HAYRAN BIRAKIYOR

Öte yandan Nisan ayı başında 2024 turizm sezonuna 'Merhaba' diyen Alanyalı iş insanı Hasan Çavuşoğlu'na ait 'Legend Big Kral' isimli 5 katlı modern ve görkemli gezi teknesinde, haftanın belirli günlerinde gece kulübü tadında eğlence imkânı da sunuluyor.

ALANYA’NIN İMAJI İÇİN ÇABALIYOR

Kundu - Kargıcak arasında müşterilerine hizmet veren Big Kral, her gün Alanya limanına getirdiği 1000’in üzerinde kişi sayesinde Alanya esnafına günlük olarak on binlerce dolar katkı sağlıyor. Son günlerde Alanya İskele Bölgesi’nde istenmeyen olaylar yaşanması sebebiyle yara alan tekne sektörünün imajını Alanyalı iş insanı, turizmci ‘Kral’ Hasan Çavuşoğlu, vermiş olduğu kaliteli hizmetle düzeltmeye çalışıyor.

Kral Çavuşoğlu, “Tüm sektör içinde mesleği kötüleyen ve imajımızı zedeleyen kişiler vardır. Bizlerde Kundu - Kargıcak arasında en az 1000 kişiden oluşan misafirlerimizi her gün Alanya Limanı’na getiriyoruz. Şehirde gezmeleri içinde 2 saat mola veriyoruz. Bu sayede Alanya esnafına günlük olarak on binlerce dolar katkı sağlıyoruz. Elbette bunun bir karşılığı olmalı. Lütfen bindiğimiz dalı kesmeyelim” dedi.