Gelecek Partisi İlçe Teşkilatı’nda gerçekleşen toplantıya, Anadolu Gençlik Derneği, Anadolu Çevre Eğitim Derneği (ANÇED), Akdeniz Eğitim Kültür Vakfı (AKEV), Alanya İmam Hatipliler Derneği (ALİMDER), Alanya Kudüs Bilinci ve Kardeşlik Derneği, Alanya İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (İHH), Sebilay Derneği, Antalya Diyanet-Sen 2 No’lu Şube, Alanya Diyanet-Sen Temsilciliği, Sena Sosyal Yardımlaşma Derneği, Vefa Derneği ve ALDAP Başkanı Murat Ersin Kaplan katıldı.

Alanya'da umuma açık mekanlarda denetim yapıldı Alanya'da umuma açık mekanlarda denetim yapıldı

Toplantının açılış konuşmasını yapan ALDAP Başkanı Murat Ersin Kaplan, “Alanya Dayanışma Platformu olarak, bünyemizde bulunan derneklerle birlikte Alanya’nın geleceği için tüm siyasi partileri ziyaret ediyoruz. Alanya için elimizi her taşın altına koyarız. Bu anlamda tüm belediye başkan adaylarına başarılar dileriz” dedi.

Belediye başkan adayı Mevlüt Demir ise ALDAP başkanlarına teşekkür ederek, “Alanya için acil olan sosyal yaşam içerikli 41 proje hazırladık. Çalmadan, çaldırmadan, Alanya’nın değerlerini tüm Alanyalılara eşit bir şekilde kardeşlik duyguları içinde sunmak istiyoruz. Bir belediyecilik anlayışı ile hizmet için yola çıktık. Asla partizanlık yapmadan, Alanya’da yaşayan herkesi bir tutarak, devlet-millet bir bütündür düstürüyle hareket edeceğiz. 40 yılda edindiğimiz devlet birikimini Alanya’ya yansıtmak ve yaşatmak istiyoruz” diye konuştu.