Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Alanya Şubesi tarafından Kır Çiçekleri Kız Yurdu'nda kahvaltı etkinliği düzenlendi. Etkinliğe CHP Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Tarık Özçelik, CHP Alanya İlçe Başkanı Bülent Kandemir, Alanya Belediyesi Meclis Üyeleri, Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Gaye Coşkun ve ÇYDD üyeleri ile davetliler katıldı.

“DERNEĞİMİZ ÖĞRENCİLERE BURS İMKANI SAĞLIYOR”

ÇYDD Alanya Şube Başkanı Nilgün Özcan, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, "Kır Çiçekleri Kız Yurdu'muzda düzenlediğimiz kahvaltı etkinliği, gençlerimize destek olmak ve derneğimizin faaliyetlerine gelir sağlamak amacıyla düzenlendi. Derneğimiz üniversite öğrencilerine barınma imkanı sağlamanın yanı sıra 250 üniversite öğrencisine ve 100 lise öğrencisine burs desteği sunuyor. Bu gibi etkinliklerle, gençlerimizin eğitimine ve gelişimine katkıda bulunuyoruz" dedi.

Migros, Bim, A101, Şok… Alanya’da şube yarışında lider kim? Migros, Bim, A101, Şok… Alanya’da şube yarışında lider kim?

“8 MART İÇİN ETKİNLİK DÜZENLENECEK”

Özcan, ayrıca '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' dolayısıyla gençlerin hazırladığı özel bir etkinlik olduğunu belirtti. Alanya Kültür Merkezi'ndeki (AKM) etkinliğe tüm vatandaşları davet eden Özcan, üniversite gençliğinin aktif katılımıyla gerçekleştirilecek olan organizasyonda sunumlar ve etkinliklerin yer alacağını ifade etti.