Alanya Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, adaylığının resmen açıklanmasının ardından ilk ziyaretini Milliyetçi Hareket Partisi Alanya İlçe Teşkilatı’na yaptı. Burada İlçe Başkanı Mustafa Sünbül ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Başkan Yücel, seçim çalışmaları ile ilgili istişarelerde bulundu. Ardından Alanya Ülkü Ocakları’nı ziyarete etti.

CUMHUR İTTİFAKI ORTAĞI AK PARTİ’Yİ ZİYARET ETTİ

Özçelik, Corendon Vizyon Toplantısı’na katıldı Özçelik, Corendon Vizyon Toplantısı’na katıldı

Başkan Yücel daha sonra,  AK Parti Alanya İlçe Başkanlığı’na giderek burada AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, AK Parti Alanya İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Anılgan, AK Parti Alanya İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Ersoy ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Başkan Yücel’e ziyarette Milliyetçi Hareket Partisi Alanya İlçe Teşkilatı Başkanı Mustafa Sünbül ve Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Abdulhadi Yüksel de eşlik etti.

TAVLI: “BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE ÇALIŞACAĞIZ, BAŞARACAĞIZ”

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, Alanya Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel’in ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarını belirterek şu ifadeleri kullandı; “Cumhur İttifakı ortağımız Alanya Belediye Başkanı Adayımız Sayın Adem Murat Yücel, MHP Alanya İlçe Başkanımız Sayın Mustafa Sünbül ve Alanya Ülkü Ocakları Başkanımız Sayın Abdulhadi Yüksel’i İlçe Teşkilatımızda ağırladık. Hem Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni hem de Alanya Belediyesi’ni, Cumhur İttifakımızla birlik ve beraberlik içerisinde çalışma yürüterek zaferle taçlandıracağız. Kendilerine nazik ziyaretler için teşekkür ediyoruz.”

YÜCEL: “CUMHUR İTTİFAKI RUHUYLA YİNE BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ziyaretlerinde Cumhur İttifakı ruhunun önemini vurgularken 2019 yerel seçimlerinde olduğu gibi 2024 yılı yerel seçimlerinde de yine birlikte başaracaklarını söyledi. Başkan Yücel; “Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın taktirleriyle bir kez daha Cumhur İttifakı adayı olarak ilan edildik. 2019 yerel seçimlerinde olduğu gibi aynı ruh ve aynı heyecan ile Allah’ın izniyle yine birlikte başaracağız. Milliyetçi Hareket Partisi Alanya İlçe Teşkilatımız ve AK Parti Alanya İlçe Teşkilatımız ile hem Antalya’da hem de Alanya’da birlikte hareket ederek Cumhur İttifakını zafere taşıyacağız. Birliğimiz ve dirliğimiz daim olsun.” dedi.