4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla ALTSO ev sahipliğinde, sosyal farkındalık adına panel düzenlenmişti. Alanya’da siyaset dünyasını ve kurum amirlerini de bir araya getiren toplantıya çok sayıda ALTSO meclis üyesi ile Alanya’da siyasi parti ve STK başkanları katılım göstermiş, ilçede bulunan hayvan severler oldukça ilgi göstermişti.

Milliyetçi Çalışanlar Derneği (MÇD) Genel Başkanı Vildan Yazar Ülgenoğlu, panel sonrası Alanya Belediye Başkan Adayı Mehmet Şahin’e duyarlılığı ve istikrarlı duruşundan ötürü teşekkür etti. “Sapla samanı ayırmayı bilen insanlardan hep haz etmişimdir” diyen Ülgenoğlu şu ifadelere yer verdi:

“Sosyal farkındalık adına bir panel düzenledik. Herkese ziyarette bulunup hayvanların sesi olmaları ve panele katılmaları için ricada bulundum. Çünkü hayvanların partisi, siyaseti, rengi olmaz. Onlar hepimizin sorumluluğundadır. Alanya Esnaf Odası Başkanı Nuri Demir’i ve Başkan Adayı Mehmet Şahin beyi davet ettim ancak ikisi de farklı sebeplerden ötürü üzülerek gelemeyeceklerini belirttiler.

Alanya'da muhtarlık ofisi tartışma konusu oldu Alanya'da muhtarlık ofisi tartışma konusu oldu

Nuri beye vermiş olduğu ‘Yanındayız’ mesajından ötürü teşekkür ediyorum. Mehmet Şahin beye ise göstermiş olduğu nazik davranışından, istikrarlı duruşundan, duyarlılığından ötürü teşekkür ediyorum. Ayrıca ekip arkadaşları da panele katılarak bizi yalnız bırakmadılar, sağ olsunlar. En başında belirttiğim gibi kin gütmeden, kişiselleştirmeden ‘Sapla samanı ayırmak’ önemlidir. Hele ki konumuz hayvansa”