Uğur, yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi:

31 Mart 2024’te yapılacak Mahalli İdareler seçimlerinin arefesinde Parti Genel Merkezi Başkanlık divanı toplantısında; 31 Mart 2024 Tarihi yerel seçimleri için Adaylık sürecini başlatma kararı alınmıştır.

Adaylık sürecine dair yayınlanan duyuru ve teşkilatlarımıza gönderin yazılarda Adaylık başvurularının 22 Kasım 2023 tarihinde, yani yarın başlayacak olup 18 Aralık 2023 tarihine kadar sürecektir. Partimizden adaylık düşünen partili, partisiz hemşehrilerimiz adaylık sürecine dair Adaylık şartları ve sürece yönelik gerekli bilgiler ve başvuru formları’na il/ilçe başkanlıklarımızdan ve parti web sayfamızdan ulaşabilirler.

Yabancılar Meclisi, yeni yönetimle ilk toplantısını yaptı Yabancılar Meclisi, yeni yönetimle ilk toplantısını yaptı

Tüm belediye başkanı adaylıkları müracatları genel merkez seçim işleri başkanlığına yapılacak olup, Büyükşehir Meclis üyeliği adayları il başkanlıklarına, ilçe Belediye meclisi adaylık müracatları  ilçe başkanlığımıza yapılacaktır. Hak davasının vücut bulduğu Büyük Birlik Partisinin Belediyecilik vizyonu liyakatlı yönetici ile başlamaktadır.  Partimiz Türkiye’nin her seçim bölgesinde ve her noktasında adaylarını çıkaracaktır. İttifak gerektiren seçim bölgelerinde Genel merkezimiz gerekli çalışmayı yapacaktır.

Mesele milletimizin, Ülkemizin ve kentlerimizin kazanmasıdır. Büyük Birlik Partisi ülkemizin ve milletimizin birliği ve kalkınmasının yanındadır. Bölgemizden Belediye başkanlığına aday adaylığını açıklayan, Belediye meclis üyeliğine aday adaylığını açıklayan ve çalışan tüm hemşehrilerimizi tebrik ediyor başarılar diliyorum. 31 Mart 2024 Yerel seçimleri ülkemize ve kentimize hayırlı olsun.