Yaptığı hizmetlerle öne çıkan ve kamuoyunda sık sık adından söz ettiren Akseki Belediye Başkanı İbrahim Özkan kendisine gösterilen ilgiden de memnun.

Alanya'da YKS bilmecesi: Aynı pasaporta bir red, bir onay
Alanya'da YKS bilmecesi: Aynı pasaporta bir red, bir onay
İçeriği Görüntüle

Başkan Özkan, “Bahane değil, çare üretiyoruz” anlayışı ile tüm imkanlarımızı Akseki’miz ve halkımız için seferber ettik, ediyoruz.  Hizmet noktalarımızda zaman gözetmeksizin yoğun çaba harcıyoruz.  Akseki’mizin dört bir yanına adeta hizmet yağdırıyoruz” dedi. Yıllardır unutulmuş  noktaların sorunlarını çözdüklerini  ve vatandaşlardan takdir topladıklarını söyleyen Başkan Özkan, kamuoyunda takdir görmekten mutlu.

Özkan “Zaman zaman genç yaşlı her kesimden insanımızla bir araya gelip hem sohbet ediyor hem de fikirlerini önemsiyoruz. Bu da bizlerin tüm yorgunluğunu unutturuyor ve mutlu ediyor. Durmak yok, yola devam. Daha yapacağımız çok işimiz var. İnşallah önümüzdeki süreçte daha birçok projemizi hayata geçireceğiz. Hizmetlerimizde hep yanımızda olan Muhtarlarımıza, vatandaşlarımıza ve çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.