Armoni Alanya Kestelspor Kulüp Başkanı Levent Uğur, yeni sezona başlarken spor kamuoyuna bir açıklama yaptı. İşte Levent Uğur’un açıklaması:

“2023-2024 futbol sezonuna yarın saat 16.00’da kendi sahamızda oynayacağımız Güneş Holding Çankaya FK. müsabakası ile başlıyoruz. Kamuoyununda bildiği üzere geçtiğimiz sezon lider durumdayken takımımızın geçirmiş olduğu ağır ve elim trafik kazası sebebiyle sezonu kapatan eksik oyucularımız olmasına rağmen lige devam ettik ve liderin iki puan gerisinde ligi ikinci olarak tamamlayıp, Karaman FK ile final oynayıp 2. Ligi kaçırdık.

2023-2024 futbol sezonunu teknik direktör Erkan Yılmaz ve ekibi ile anlaşarak başladık. Akabinde geçen seneden beş oyuncumuz takımda devam etti. Ayrılan oyuncularımızın yerine çoğunluğu genç oyuncular olmak üzere takım kadromuza 15 oyuncu ile takviye ettik.

Alanyaspor'dan Başkan Özçelik’e 'hayırlı olsun' ziyareti Alanyaspor'dan Başkan Özçelik’e 'hayırlı olsun' ziyareti

Ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntı biz futbol kulüplerini de olumsuz etkiledi. Geçen sene üst üste yaşadığımız zor süreç bu yılda karşımıza ekonomik olarak çıktı. Ekonominin bozuk olması her sektörü etkilediği gibi bizleri de etkiledi.

Bu bağlamda; ayağımızı yorganımıza göre uzatıp, her yıl yaptığımız gibi kulüp politikamız çerçevesinde genç oyunculara şans verip Türk futboluna kazandırıp üst liglere satarak bonservis geliri elde ettiğimiz yaşama politikamızı bu yılda sürdüreceğiz. Bu yıl stadyum giriş ücreti olarak kapalı tribün bilet fiyatını 20.00 TL kale arkası tribün bilet fiyatını da 10 TL olarak belirledik.

Teknik direktörümüz Erkan Yılmaz, ekibi ve takımımızın siz futbol severlere keyifli, heyecanlı ve seyir zevki yüksek müsabakalar izleteceklerdir.

Yarın Güneş Holding Çankaya FK. maçı ile başlayacak olan futbol sezonuna tüm Alanya Kestelspor camiasına kazasız belasız başarı dolu bir sezon diliyor, Alanya’da bulunan futbol severleri, bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımızı yarın destek vermeleri için tribünlere bekliyoruz. Allah hakkımızda hayırlısını versin.”