Çalışkan mesajında şunları söyledi:

Bugün, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en büyük sembolü olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı gurur ve coşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Büyük Zafer’in 101. yıldönümünde, bu vatanın hala bölünmez bir bütün olmasından onur duyuyoruz. 30 Ağustos 1922 tarihi, milletimizin azim ve inancının, vatan sevgisinin ve özgürlük tutkusunun destanlaştığı bir gündür.

Bugün, geçmişten aldığımız güçle, ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıma azmiyle bir aradayız. Bu kutlu zafer, millet olarak birlik ve beraberlik içinde her türlü zorluğun üstesinden gelebileceğimizi, birlikte omuz omuza verdiğimizde neler başarabileceğimizi gösteren bir örnektir. Alanya Alperen Ocakları olarak, bu anlamlı günde bir kez daha vurgulamak isteriz ki; ülkemizin bölünmez bütünlüğüne ve bağımsızlığına sahip çıkmak, geleceğimizi daha da güçlü kılmak için üzerimize düşen sorumluluğu layıkıyla yerine getireceğiz.

30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize sağlık ve mutluluklar diliyoruz. Tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılar sunuyorum ve sözlerimi kutsal kitabımız Kur-anı Kerim’ de geçen bir ayetle noktalamak istiyorum.

“Nice Azlar Nice Çoklara Galip Gelmiştir”

Merkezden kırsala bütün yollar elden geçiriliyor Merkezden kırsala bütün yollar elden geçiriliyor

-Bakara Suresi 49. Ayet