Alanya Belediyespor Başantrenörü Serkan Oğuz, çok iyi bir antrenman haftası geçirdiklerini söyleyerek, yarın saat 14.00'te Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak kritik maça tüm sporseverleri takıma destek olmaya davet etti.

Oğuz, maç öncesi yaptığı açıklamada şunları söyledi:

ALKÜ Kadınlar Ayak Tenisi Takımı, Türkiye şampiyonu oldu ALKÜ Kadınlar Ayak Tenisi Takımı, Türkiye şampiyonu oldu

"Bildiğiniz üzere bu hafta evimizde misafir edeceğimiz rakibimiz Türkiye'nin köklü kulüplerinden Fenerbahçe Spor Kulübü. Bir mağlubiyetle ligin ikinci sırasında yer alan zorlu bir rakip. Biz de dördüncü sıradayız ve olduğumuz konumu korumak adına bu maçın önemi bizim adımıza çok büyük. Takım olarak iyi bir antrenman haftası geçirdik. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Centilmen ve fair-play davranışların sergileneceği bir maç olmasını umuyorum. Tüm Alanya halkını maça davet ediyorum.  Alanya Belediyespor Kulübü bu şehrin takımı ve halkın takımıdır. Daha önceki maçlarda olduğu gibi bu maçta da takımlarına sahip çıkmaları için herkesi pazar günü saat 14.00'de Atatürk Spor Salonu'na davet ediyoruz."

"TARAFTARIMIZDAN MEMNUNUZ"

Arkalarında çok önemli bir taraftar kitlesi olduğunu vurgulayan Oğuz, her geçen hafta artan taraftar sayısından dolayı son derece mutlu olduklarını kaydederek,  "Salonumuzda genç kardeşlerimin ve çocukların sayısı her geçen hafta artıyor. Gençlerin günden güne voleybola ve spora olan ilgilerinin arttığını görmekten mutlu oluyoruz. Bu bizim için en büyük kazanç ve başarıdır. Biz sizlerle daha güçlüyüz Alanya Belediye Spor Voleybol Takımı adına tüm kardeşlerimize teşekkür ederiz" dedi.