Yıllar önce üç eşi olduğu ortaya çıkan ve kadın hakları derneklerinin eleştiri oklarını üzerine çeken, aslen Antalyalı olan Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali Yüksel, bir kez daha nikah masasına oturuyor. Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali Yüksel, 74 yaşında yeniden dünya evine girmeye hazırlanıyor. 8 çocuk babası olan Ali Yüksel'in nikah merasimi 28 Ekim Cumartesi günü Ankara'da Hakimevi sosyal tesisinde yapacağı nikah merasimi ile 4. kez evlenmiş olacak.

YRP KONYA VEKİLİ ALİ YÜKSEL KİMDİR?

1 Mart 1949'da Antalya Konyaaltı Doyran Köyünde doğdu. Ali Yüksel, Yüksek tahsilini, İstanbul Yüksek İslam Enstitüsü'nde tamamladı. 1979 da Almanya'da lisans eğitimi ve Bochum Üniversitesinde iki dönem Şarkıyat eğitimi aldı. Ali Yüksel, 2006'da Bağcılar Belediyesi'nde Başkan Muşaviri oldu.

Antalya’da genç kız, el koyulan pitonunu geri istiyor Antalya’da genç kız, el koyulan pitonunu geri istiyor

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri sonrası Yeniden Refah Partisi’nden Konya Milletvekili seçilen Ali Yüksel’in, yıllar önce 3 eşi olduğu ortaya çıktı. Yüksel, kendisiyle yapılan bir röportajda dördüncü eşe de sıcak baktığını ifade etti. Yüksel, 2023 milletvekili seçimlerinde Konya'dan Yeniden Refah Partisi'nden milletvekili seçilmişti. Ali Yüksel, sekiz çocuk babasıdır.

KAYNAK: 12PUNTO