Ankara’da gerçekleştirilen 1. yıl kutlaması, Türkiye’nin dört bir yanından gelen katılımcılarla coşku içinde tamamlandı. Anahtar Parti’nin kuruluşunun birinci yılı münasebetiyle düzenlenen etkinlik, Büyük Ankara Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.
SALON KAPASİTESİ YETERSİZ KALDI
Programda salon kapasitesinin yetersiz kalması nedeniyle dışarıda bekleyen kalabalığa da hitap eden Genel Başkan Yavuz Ağıralioğlu, “Bu dava masa başında oturmakla değil, yürekle taşınır. Her türlü imkânsızlığa rağmen bir araya gelen kadrolar, siyasetin yeniden vicdanla buluşacağını gösterecek.” ifadelerini kullandı.
Birlik ve dayanışma vurgusu yapan Ağıralioğlu, “Burada da sizlerle birlikteyiz, bu dava hepimizin davasıdır.” dedi.
Konuşmalarında liyakat, samimiyet ve sorumluluk ilkelerine dikkat çeken Ağıralioğlu, “Bu milletin kaderini değiştirecek olanlar; dürüst, samimi ve inançlı insanlardır. Biz, o insanların teşkilatıyız.” sözleriyle salondan büyük alkış aldı.
Program, birlik ve kararlılık mesajlarıyla sona erdi. Partinin ilk yılını anlatan kısa film gösteriminin ardından teşkilat üyeleriyle toplu fotoğraf çekimi yapıldı. Etkinlikte, Anahtar Parti’nin kuruluşundan bu yana yürüttüğü çalışmalar, temel ilkeleri ve gelecek hedefleri katılımcılarla paylaşıldı.
ALANYA’DAN SES: ‘MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK’
Etkinliğe katılan Anahtar Parti Alanya İlçe Başkanı Abdullah Akkuş da duygu ve düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi: “Bir yıl önce ‘Teşkilatlanamazlar, toplanamazlar, yapamazlar.’ denilen günlerden bugünlere geldik. Rabbimize şükürler olsun. Liyakatlı, şöhretsiz kadrolarla, ‘Daha iyisi mümkün’ diyerek çıktığımız bu yolda, bizlere inanan, güvenen, dualarıyla destek veren Aziz Milletimize teşekkürü borç biliriz. Anahtar Parti olarak, inandığımız değerlerden, ilkelerimizden ve hedeflerimizden taviz vermeden; ülkemizin her köşesinde adalet, liyakat ve samimiyet temelli siyaseti hâkim kılmak için kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz.”




