Alanya'nın en büyük sivil toplum kuruluşu ALTSO’nun “Ortak Akıl ve Güç Birliği” vizyonu ile talep ve sorunların çözülmesi gerektiği inancıyla siyasete bulaştığı iddia edildi. Geçmişte önce Ak Parti, ardından da CHP Alanya Belediye Meclis Üyesi seçilen, son olarak da 5 Kasım 2022 tarihinde “Ortak Akıl” diye yola çıkan ve 1 oy farkla ALTSO başkanı seçilen Eray Erdem, Alanya’da bulunan bütün siyasi partilerin ilçe başkanlarıyla bir araya geldi.

45645544

DÜŞÜNCE GÜZEL, ZAMANLAMA YANLIŞ

Başkan Özçelik, israfın önüne geçecek Başkan Özçelik, israfın önüne geçecek

Erdem’in Alanya’da siyasi parti başkanlarıyla birlik beraberlik adına güzel bir oluşumun içine girmesi son derece memnuniyet yaratırken, başkan Erdem’in toplantı sonrası yaptığı açıklamasında ‘’Göreve geldiğimiz günden bu yana yaptığımız çalışmalarda bizlere destek veren ve bugün de buluşmada yerlerini alan Alanya Sevdalısı tüm başkanlarıma teşekkür ederim” şeklindeki açıklaması ilginç karşılandı.

8485545

ERDEM ALSEV’E MİSİLLEME Mİ YAPTI?

Alanya kamuoyunun bildiği gibi açılışı aylar öncesinden belirlenen ALSEV Alanya Sevdalılar Derneği’nin açılış saati ile ALTSO Başkanı Eray Erdem’in düzenlediği toplantının aynı saate getirilmesi kafalarda soru işaretlerine neden oldu. Alanya’da bazı çevreler Başkan Erdem’in bütün siyasi parti başkanlarını çağırdığı toplantısını, ALSEV’in açılış saatine denk getirmesinin Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e prim yaptırmak olduğunu iddia etti. Kafaları karıştıran toplantının ardından “ALTSO siyasete mi karıştı?” sorusu akıllara geldi.