Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) tarafından ‘22 Mart Dünya Su Günü’ kapsamında ‘Dünyada ve Alanya'da Suyun Önemi" konulu ödüllü fotoğraf yarışması düzenlendi. Yarışmaya katılmak için son tarih 19 Mart olarak açıklandı.

YARIŞMAYA KATILIM ŞARTLARI ŞÖYLE AÇIKLANDI:

1. Yarışmaya katılım ücretsizdir.

Alanya’da sektör temsilcileriyle bir araya geldiler Alanya’da sektör temsilcileriyle bir araya geldiler

2. Yarışma, seçici kurul dışında tüm profesyonel ve amatör katılımcılara açıktır. Yarışmaya her katılımcı en çok 3 (üç) adet fotoğraf ile katılabilir. Gönderilen fotoğraflar; en fazla 300 dpi çözünürlükte, uzun kenar maksimum 3840 piksel, maksimum dosya boyutu 5 MB olan bir JPG/ JPEG formatında gönderilmelidir.

3. Katılımcı, daha önce herhangi bir yarışmada (sosyal medya, Youtube vb. platformlarda düzenlenen yarışmalarda dahil) ödül almamış ya da sergilenmemiş bir fotoğraf ile katılabilir.

4. Başvuru eserinin daha önce sergilendiğinin ve/veya ödül aldığının tespiti halinde ilgili eserin adaylığı/başvurusu derhal iptal edilecektir.

5. Siyasi amaçlara hizmet eden, genel ahlak kurallarına uymayan, hakaret içeren ve firma adı kullanılan eserler yarışma dışı bırakılacaktır.

6. Seçici kurul tarafından ödül almaya layık bir fotoğraf bulunmazsa yarışma tamamen iptal edebilir.

7. Dereceye giren eser sahipleri ile mailde bulunan iletişim bilgileri (mail ve telefon) ile iletişime geçilecektir.

8. Yarışmaya katılan tüm yarışmacılar, yarışma şartnamesinde yer alan şartları kabul etmiş sayılırlar.

9. Yarışmada ödül alan ve kabul edilen fotoğraflar, www.alanya.edu.tr internet sitesinde yayınlanabilir. Ayrıca yarışmada ödül, mansiyon ve özel ödül alan fotoğraflar ALKÜ’nün sosyal medya (Facebook, Instagram, Twitter vb) hesaplarında yayınlanabilir. Katılımcı yarışmaya gönderdiği eserleriyle ilgili olarak herhangi bir yasal sorunun sorumlusu olduğunu kabul, beyan ve taahhüt eder.

ESERLERİN TESLİMİ

Katılımcıların 19 Nisan 2024 tarihi saat 17.00’ye kadar ALKÜ öğrenci belgesi ile kimlik bilgilerini [email protected] adresine e-mail göndermesi gerekmektedir. Kargo ve elden teslim başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

DEĞERLENDİRME VE ÖDÜLLER

Değerlendirme mart ayının üçüncü haftası ALKÜ tarafından oluşturulacak seçici kurul tarafından yapılacak olup birinci, ikinci ve üçüncü olan eserler seçilecektir.

ÖDÜL TÖRENİ

22 Mart 2024 tarihinde ALKÜ Rektörlük Binası Konferans Salonu’nda yapılacaktır.