MAÇ SAAT 19.00’DA

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Corendon Alanyaspor, deplasmanda Yukatel Adana Demirspor ile karşılaşacak. Yeni Adana Stadı’nda yarın (pazar) saat 19.00’da Yeni Adana Stadı’nda oynanacak mücadelede Ali Şansalan, Mehmet Kısal ve İlker Takpak hakem üçlüsü görev yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise İlker Yasin Avcı olacak.

RAKİP ZİRVE YARIŞINDA

Alanya’da 22 yaşındaki genç kız int*hara kalkıştı Alanya’da 22 yaşındaki genç kız int*hara kalkıştı

Corendon Alanyaspor, Süper Lig’de 6 maçta 1 galibiyet 1 yenilgi ve 4 beraberlik alarak topladığı 7 puanla sıralamada 11. basamakta yer alıyor. Adana Demirspor ise 6 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi alırken, topladığı 11 puanla sıralamada 3. basamakta bulunuyor.

ÖMER ERDOĞAN KULÜBEDE OLMAYACAK

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Fenerbahçe maçında hakem Atilla Karaoğlan tarafından kırmızı kartla tribüne gönderilen Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan’a Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) ceza verdi. PFDK, Ömer Erdoğan’a bir remi müsabakada soyunma odasına ile yedek kulübesine giriş yasağı ve 39 Bin lira para cezası verdi. Erdoğan, bu cezasını yarın oynanacak Adana Demirspor maçında çekecek.