Olay, temizlik aracı Hacıisali Mahallesi'ne doğru ilerlerken, henüz bilinmeyen bir nedenle Gökhan M. ve şoför Özkaynak arasında çıkan tartışma sonucu yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine Gökhan M., Mehmet Özkaynak'ı boynundan bıçaklayarak olay yerinden kaçtı.

Görgü tanığı ve diğer temizlik işçisi Nurullah G.'nin ihbarıyla jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri Özkaynak'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Nurullah G., "Kamyonun kabininde Mehmet Özkaynak ve Gökhan M. boğuşuyordu. Kapıyı açınca şoför Mehmet Özkaynak’ın koltukta yattığını gördüm. Bu sırada Gökhan M. kaçmıştı" şeklinde ifade verdi.

Taraflar arasında iki gün önce de bir tartışma yaşandığı öğrenildi. Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili soruşturma başlatırken, jandarma ekipleri kaçan zanlı Gökhan M.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Antalya-Alanya turizmini sarsan kripto dosyası
Antalya-Alanya turizmini sarsan kripto dosyası
İçeriği Görüntüle