Alanya’da hırsızlık zanlısı kıskıvrak yakalandı Alanya’da hırsızlık zanlısı kıskıvrak yakalandı

Hemşehri Dernekleri olan Adıyamanlılar Derneği Başkanı GAZİ Ayhan Kaya, Kahramanmaraş Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Maraşlıoğlu ve Hataylılar Derneği Başkanı Abdullah Alkan Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer’i makamında ziyaret ettiler.

KAYMAKAM ÜRKMEZER’E BAŞKANLARDAN DEPREM TEŞEKKÜRÜ

Başkanlar, 6 Şubat 2023’de Kahramanmaraş’ta meydana gelen 2 büyük depremle 10 ilin sarsılmasının ardından dernek olarak başlatılan yardım kampanyasına Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer’in Depremde zarar gören bölge insanına yapmış olduğu insani yardımları karşından teşekkür ettiler. Kaymakam Ürkmezer ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Dernek Başkanları Orhan Maraşlıoğlu,  GAZİ Ayhan Kaya ve Abdullah Alkan’a nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

ALKÜ REKTÖR’Ü TÜRKDOĞAN’A HAYIRLI OLSUN

Ayrıca Adıyamanlılar, Kahramanmaraş ve Hatay Dernek Başkanları görevine yeni atanan Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan’ı makamında ziyaret etti. Başkanlar adına söz alan Adıyamanlılar Derneği Başkanı GAZİ Ayhan Kaya, Rektör Türkdoğan’a yeni görevinde başarılar dilerken hemşehri dernekleri olarak her zaman destek ve yanlarında olacaklarını ifade etti.