11-16 Ekim 2025 tarihleri arasında gerçekleştirilen ve 40 saat süren "Mobbing Eğitici Eğitimi"ne katılan 20 temsilci sertifika aldı. Bu temsilciler, illerinde işyerinde psikolojik şiddetle mücadele ve farkındalık faaliyetlerine liderlik edecek.
Kampın açılışında MEYAD Genel Başkanı İsmail Akgün ve ÇASGEM Başkanı Prof. Dr. Elif Gökçearslan konuşma yaptı. Prof. Dr. Gökçearslan, mobbingin zararlarına dikkat çekerek ÇASGEM–MEYAD iş birliği protokolünün imzalandığını duyurdu.
Yoğun eğitim programında mobbingin tanımı, hukuki boyutu, vaka analizleri ve kurumsal önleme yöntemleri işlendi. Katılımcılar, ortak mesajlarında "Sessizlik mobbingin en büyük ortağıdır; biz bu sessizliği bozacağız" dedi.
Kamp boyunca üretilen kısa video, skeç ve eğitim içerikleri, dijital kanallarda yayımlanarak ulusal farkındalık ağı oluşturulması hedefleniyor. Projenin sloganı "Kimse yalnız kalmayacak" olarak belirlendi.