Antalya genelinde yürütülen şebeke iyileştirme ve güvenlik önlemleri kapsamında, Alanya’nın merkezinden yayla bölgelerine kadar geniş bir hat üzerinde elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi. Sabahın erken saatlerinde başlayacak olan çalışmaların, bazı bölgelerde akşam saatlerine kadar sürmesi bekleniyor. Kesintilerden etkilenen bölgeler arasında Demirtaş, Mahmutlar, Payallar ve Türkler gibi yoğun nüfuslu mahallelerin yanı sıra çok sayıda yayla yerleşkesi de bulunuyor.
KESİNTİ YAPILACAK BÖLGE VE SAATLER
08:00 - 19:00 Saatleri Arasında (Güvenlik Çalışması): Yalçı, Beyreli, Fakırcalı (Aksu ve Sarıpınar Sk.), Gümüşkavak, Hocalar (Söğüt Cevizli), Karapınar, Mahmutlar (Cindi ve Keşbeleni Yaylaları), Uğrak, Yaylakonak (Avla), Yaylalı, Yeşilöz (Gödüre), Çamlıca (Kozlar Yaylası), Özvadi ve İmamlı mahallelerinin çeşitli noktalarında 11 saatlik kesinti yapılacak.
09:00 - 16:00 Saatleri Arasında (Yatırım Çalışması): Demirtaş Mahallesi; Barış, Belenbaşı, Mustafa Akın Sokak ve İstiklal Caddesi bölgelerinde enerji kesilecek.
09:30 - 16:30 Saatleri Arasında (Yatırım Çalışması): Emişbeleni (Makam ve Tekellek Çımaz Sk.), Payallar (Hamzalar ve Softalar Sk.) ve Türkler (Eczacı Sk. ve Kölehasanlı Cd.) bölgelerinde çalışma yürütülecek.
Yetkililer, çalışmaların iş sağlığı ve güvenliği çerçevesinde yürütüldüğünü belirterek vatandaşları hazırlıklı olmaları konusunda uyardı.





