Alanya'ya tatile gelen iki genç kızın, kaldıkları otelde yaşadıkları iddia edilen olay, tatilcilerin tepkisine neden oldu. İddiaya göre Selma Jonsson ve arkadaşı, rezerve ettikleri otel odasının kirli olduğunu öne sürerek temizlik talebinde bulundu.

Genç kızların iddiasına göre, otele yerleştiklerinde odanın tozlu, lekeli ve yatak çarşaflarının temiz olmadığını fark ettiler. Temiz çarşaf istediklerinde ise otel yetkilileri tarafından reddedildiler. Daha sonra odaya gelen bir otel yöneticisinin, odayı kendilerinin kirlettiğini iddia ederek bağırmaya başladığı ve gecenin ilerleyen saatlerinde ikiliyi otelden kovduğu öne sürüldü.

TUR ŞİRKETİNDEN TARTIŞMALI AÇIKLAMA

Alanya'da hem yangın hem trafik için teyakkuz hali Alanya'da hem yangın hem trafik için teyakkuz hali

Olayın ardından bir tur şirketi aracılığıyla tatillerini organize eden genç kızlar, firmadan yardım talep etti. Ancak tur şirketinin, otelin tarafını tutarak, misafirlerin davranış kurallarını aştığı için otelden çıkarılmış olabileceğini iddia ettiği belirtildi. Tur şirketinin ayrıca, "Otel, misafirlerin davranışları kabul edilebilir sınırları aştığında bu tür durumların yaşanabileceğini" öne sürdüğü iddia edildi.

KAYNAK: AFTONBLADET.SE