Alanya Çıplaklı Mahallesi’nin saygın sitelerinden biri olan Another World Sitesi’nin yöneticisi Morteza Fard, gündemi meşgul eden iddialara açıklık getirdi. Morteza Fard, Kendisini tanıtarak, “Aslen bir Azerbaycan Türküyüm ve Türklüğümle gurur duyan bir Türk vatandaşıyım” ifadesini kullandı. Ayrıca, Türk milletine ve Alanyalı hemşehrilerine saygılarını sundu.

“8-9 KİŞİNİN ASILSIZ SÖYLEMİ”

Fard, Tebriz doğumlu bir Azerbaycan Türkü olduğunu ve Türklük onurunu taşıdığını ifade etti. Kendisini ötekileştirmeye çalışan kişilere ve asılsız haberler yapan medya gruplarına karşı Türk yargısı önünde hesap vereceklerini belirtti. Fard, iddiaların tamamının asılsız ve değiştirilmiş olduğunu savunarak söz konusu kişileri beyanlarını ispat etmeye davet ederek, “Bu kişiler site sakinlerinin karar alma sürecine katılmayı reddetmişlerdir” ifadesini kullandı. Fard ayrıca, haber sitelerinin site sakinlerini mağdur göstermesini eleştirdi ve iddiaları “8-9 kişinin asılsız söylemi” olarak tanımladı.

“TÜRKLÜĞÜMÜ KARALAMA AMACI TAŞIYORLAR”

Mahalle yollarında bakım onarım sürüyor Mahalle yollarında bakım onarım sürüyor

Fard, otoparkların satıldığı iddialarının yalan olduğunu ve toplantıların uzak yerlerde yapıldığı iddialarının da asılsız olduğunu ifade etti. Aidatlara zam yapılmasının makul olduğunu ve otoparkların kiraya verilmesinin siteye katkı sağladığını açıkladı. Fard, asılsız iddiaların kendisini ve Türklüğünü karalama amacını taşıdığını ve bu iddiaları atan kişilere karşı hukuki işlemlerin başlatılacağını bildirdi. Ayrıca, sitesinde demokratik bir şekilde toplantı yapıldığını ve kat malikleriyle istişare edilerek kararlar alındığını belirtti.