Payallar’a yapılacak hastane inşaatı sürüyor Payallar’a yapılacak hastane inşaatı sürüyor

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Alanya İlçe Başkanlığı, Hacet Meydanı’nda Gazze Şeridi’nde yaşanan olaylar sonrasında Filistinli vatandaşlara destek amaçlı Fetih Yürüyüşü etkinliği düzenledi. Etkinliğe Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı, Saadet Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Sarıca ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Etkinlikte konuşan AGD Başkanı Sıddık Uyar, İsrail’in zulümlerini tel’in etmek için bir araya geldiklerini ve Aksa Tufanı Operasyonu’yla elde edilen zaferi kutlamak için orada olduklarını ifade etti. Uyar, İsrail’in yıllardır Filistin topraklarında işgalci bir şekilde yaşanan katliamlarıyla büyüyen bir kanser olduğunu belirtti, ayrıca, İsrail’in Mescid-i Aksa’ya yönelik saldırıları ve Gazze’deki ablukanın devam ettiğini vurguladı.

Uyar, İsrail ile normalleşme adımları atan ülkelerin bu durumda Filistin halkının bedel ödediğini söyledi. İsrail’in başkentinin Kudüs olmadığını ve İsrail’in başkentinin cehennem olduğunu belirten Uyar, Müslümanların Aksa için canlarını vermeye hazır olduklarını ifade etti. Aksa Tufanı Operasyonu’nun mutlak zaferin ve özgür Kudüs’ün habercisi olduğunu dile getirdi.