Olay, Salı günü saat 15.00 sıralarında D-400 karayolu Seki Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Fatih Yüksel’in kullandığı 59 PU 296 plakalı motosiklet, henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü yol kenarındaki çöp konteynerine çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan Yüksel, olay yerinde hayatını kaybetti.

Alanya’da yeni hal projesine tepkiler sürüyor Alanya’da yeni hal projesine tepkiler sürüyor

İhbar üzerine bölgeye jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemeler sonrası Yüksel’in cenazesi Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, ardından Gazipaşa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

SEVENLERİ GÖZYAŞLARIYLA UĞURLADI

Fatih Yüksel’in cenazesi, Çarşamba sabahı Gazipaşa Devlet Hastanesi morgundan alınarak, Alanya’nın Muzkent Mahallesi'nde bulunan baba ocağına getirildi. Burada helallik alındıktan sonra cenaze, mahalle mezarlığına götürüldü. Cenaze namazının ardından, Yüksel, ailesi ve dostlarının gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Cenazeye Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Nihat Mülazımoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Alanya halkı, acılı aileyi yalnız bırakmayarak, Yüksel’i son bir kez anmak için bir araya geldi.