Antalya Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri Alanya, Manavgat ve Gazipaşa halkının da talep ettiği bank ve piknik masası taleplerini yerine getirdi. Gazipaşa ilçesine bağlı Pazarcı, İstiklal, Bakılar, Beyobası, Asarcık, Ekmel ve Yeni mahallede bulunan cami, mesire alanı ve vatandaşların sıklıkla kullandığı sokak köşelerine yerleştirilen bank ve piknik masaları için mahalle muhtarları da Başkan Muhittin Böcek’e teşekkürlerini ilettiler.

ALANYA’NIN 3 MAHALLESİNE 10 PİKNİK MASASI VE 5 BANK

Alanya’nın kırsal mahallelerinde muhtarların okul, cami ve muhtarlık ofislerinde kullanılmak üzere talep ettiği piknik masası ve bankları da tek tek teslim ediliyor. Sugözü, Cikcilli ve Demirtaş Mahalleleri için gönderilen piknik masaları ve banklar mahalle muhtarlarının gösterdiği yere monte edildi. Sugözü Mahallesi Camii’ne 5 bank ve 2 piknik masası, Cikcilli Mehmet Emine Öncü İlkokulu’na 4, Demirtaş İlkokulu’na da 4 olmak üzere 10 piknik masası ve 5 bank verildi. Son gönderilenlerle birlikte 2023 yılında bugüne kadar Alanya’da 20 mahalleye 56 piknik masası ve 74 bank verildi. Diğer talepler de belirli periyotlarla ilgili mahallelere teslim edilecek. 

Alanya’da hırsızlık zanlısı kıskıvrak yakalandı Alanya’da hırsızlık zanlısı kıskıvrak yakalandı

MANAVGAT’A DA BANK VE PİKNİK MASASI

Manavgat’taki, Sorgun Mahallesindeki Ramazan Tunç İlkokulu ve Sarılar Mahallesi’ndeki Ertuğrul Gazi İmam Hatip Lisesi 9 bank ve 9 piknik masası ile Hatipler Mahalle mezarlığına 6 bank yerleştirildi.