Alanya dün gece kanlı bir infaza sahne oldu. Yaylalı Mahallesi Cerenler Sokak üzerinde seyir halinde olan S.B. (33) idaresindeki hafif ticari araca, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce dışarıdan ateş açıldı. Silah seslerinin yankılandığı sokakta büyük panik yaşanırken, araçta yolcu konumunda bulunan 25 yaşındaki Hasan Çakmak kurşunların hedefi oldu.
OLAY YERİNDE CAN VERDİ
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, vücuduna mermi isabet eden genç adamın olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Araç sürücüsü S.B. ise saldırıdan yara almadan kurtuldu.
JANDARMA FAİLLERİN PEŞİNDE
Saldırı sonrası bölgeyi kordon altına alan jandarma ekipleri, olay yerinde detaylı inceleme başlattı. Kaçan şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için çevredeki güvenlik kameraları mercek altına alınırken, cinayetin nedeni araştırılıyor. Çakmak’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Alanya Belediye Morgu’na kaldırıldı.





