Alanya Sevdalıları Derneği, bugün Güller Pınarı Mahallesi'nde gerçekleştirilen görkemli bir törenle resmi olarak açıldı. Dernek, Alanya'nın güzelliklerine duyulan sevgiyi kalbinde taşıyan herkesi bir araya getirmeyi ve ortak bir paydada buluşturmayı amaçlıyor. Açılış törenine, Alanya'nın çeşitli kesimlerinden çok sayıda davetli katıldı. Törende, duygusal bir atmosfer içinde gerçekleşen dua ile birlikte açılış kurdelesi kesildi. Dernek, Alanya'nın zengin kültürüne ve birbirinden farklı geçmişe sahip olan bireylerin bir araya gelerek dayanışma içinde olma amacını taşıyor.

‘ALANYA’YI SEVEN HERKESİ BEKLİYORUZ’

Alanya Sevdalıları Derneği Başkanı Kemal Yetgin, “ALSEV olarak memleketimizin bayrağını seven memleketini seven vatan haini olmayan şehir fark etmeden herkesi derneğimizin çatısı altında toplamaya çalışıyoruz. Allah’ın izni ile güzel işler yaptık. Biz burada siyasi partiler, muhtarlar, Alanya Belediyesi ile eşit mesafede iş birliği içerisinde proje yapmaya, faaliyet yapmaya, organizasyon yapmaya hazırız. Allah’ın izni ile burada olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Alanya’da C*NAYET! Alkollü arkadaşları kafasını kırdılar Alanya’da C*NAYET! Alkollü arkadaşları kafasını kırdılar

‘ALANYA SEVDALILARI DERNEĞİ, ALANYA’YA DEĞER KATACAK’

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Dünya’nın en huzurlu, en güzel, en güvenli şehri. Alanya bizim en değerlimiz vazgeçilmezimizdir. Alanya bir çok medeniyete ev sahipliği yapmış bir şehirdir. Bu değerleri yaşamak ve yaşatmak gelecek nesillere aktarmak için elimizden geleni yapma ya devam ediyoruz. Biz sivil toplum örgütleriyle çalışmak çalışmaktan keyif alan bir yönetim anlayışına sahibiz. Alanya Sevdalıları Derneği, Alanya’ya değer katacak. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

‘ÜLKEMİZ TÜRK GENÇLİĞİNİN OMUZLARINDA YÜKSELECEKTİR’

İyi Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya, “Alanya Sevdalıları Derneği başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz bizi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ziyaret gelmişlerdi. Bu ziyaret bizi çok mutlu etmişti. Alanya sevgileri ve Alanya için bir şeyler yapma çabaları bizi çok etkiledi. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, cumhuriyetimiz kurarken ülkemizi Türk gençliğine emanet etmişti. Cumhuriyetimizin 100 yılında ülkemiz Türk gençliğinin omuzlarında yükselecektir. Dolayısıyla bir kentin gençlerinin o kentin gelişmesi, kalkınması ve iyiliği için bir araya gelip çaba içerisine girmesini takdir ediyorum. Elimden geleni yapmaya hazırım. Umarım bu güzel birliktelik diğer ilçelerimize örnek olacaktır” diye konuştu. Alanya Tarihçisi, Araştırmacı ve Yazar Oğuz Korum da Alanya ile ilgili önemli anekdotlar anlatarak Alanya Sevdalıları Derneği yönetimini tebrik etti.