TFF 3. Lig’de 11. hafta karşılaşmaları bugün ve pazar oynanacak. TFF 3. Lig 4. Grup’ta zirve mücadelesi veren iki takım Alanya Kestelspor ile Muşspor haftanın açılış maçında bugün Milli Egemenlik Stadı’nda karşı karşıya geliyor. Saat 14.00’te başlayacak mücadelede Evren Aydoğan, Adem Mazlum ve Mehmet Özgür İşbilen hakem üçlüsü görev yapacak.

Zorlu mücadelede Alanya Kestelspor’da kart cezalısı Emre Tosun ile sakatlığı bulunan Talha Yünkuş ve Berkay Aslan bugün forma giyemeyecek. Kestel’de ayrıca Samet Bulut ile Alp Huy kart cezası sınırında bulunuyor. Muşspor’da ise eksik oyuncu bulunmuyor.

Sıralamada 16 puanla 4. basmakta bulunan Alanya Kestelpor, bu sezon iç sahada çıktığı 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Mavi beyazlılar, kendi sahasında rakip filelere 7 gol gönderirken kalesinde 5 gol gördü.

Eğlence doruğa ulaştı: Alanya'da en renkli festival Eğlence doruğa ulaştı: Alanya'da en renkli festival

Grup lideri Adana 1954 FK’nın ardından 17 puanla 2. basamakta yer alan Muşspor, deplasmanda çıktığı 4 karşılaşmada 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Muş temsilcisi, dış sahada rakip filelere 4 gol gönderirken, kalesinde 9 gol gördü.