Alanya Anadolu Yıldızları Spor Kulübü ve Alanya Ali Öz Kınaca Spor Kulübü arasında oynanan maçı Alanya Anadolu Yıldızları Spor Kulübü 102 sayılık ezici bir farkla 126- 24 skorla kazanmayı başardılar.  Basketbolseverlerin tribünleri tıklım tıklım doldurduğu müsabaka şölen havasında geçti. 

Basketbol branşındaki başarılarıyla adından fazlasıyla söz ettiren Alanya Anadolu Yıldızları Spor Kulübü Basketbol Takımı, derbideki rakibi Alanya Ali Özkınacı Spor Kulübü'nü 126'ya 24'lük skorla yenerek başarılarına bir yenisi de eklemiş oldu. Böylece 102 sayılık fark Alanya basketbol tarihine geçmiş oldu.

Basketbol müsabakasını tribünden eşiyle takip eden Alanya Anadolu Yıldızları Spor Kulübü yöneticisi Hasan Şengül maçın ardından yaptığı açıklamada “Alanyanın iki güzide kulübü arasında oynanan her maç tam bir derbi havasında geçiyor. Ancak bugunkü müsabaka skordan da belli olduğu gibi çok çekişmeli geçmese de maçı biz kazandığımız için çok mutluyuz. Sporcularımızı ve gece gündüz öğrenci sporcularımızla ilgilenen emektar hocamız Asım Okumuş’u canı gönülden tebrik ediyorum. Öğrencilerimizinde yılların deyimiyle İmparator Asım Hoca diyorum” dedi.

Alanyaspor maçının biletleri satışa çıktı Alanyaspor maçının biletleri satışa çıktı