Hazırlıklar tamam: Alanyaspor İstanbul’u konuk ediyor Hazırlıklar tamam: Alanyaspor İstanbul’u konuk ediyor

2023-2024 Sezonu Erkekler Voleybol Efeler Ligi’nde 8. hafta müsabakaları dün (19 Kasım Pazar) oynandı. Efeler Ligi’ndeki ilk sezonunda geride kalan haftalarda başarılı maçlar çıkaran Alanya Belediyespor, 8. hafta mücadelesinde Atatürk Spor Salonu’nda Kayseri ekibi Develi Belediyespor ile karşılaştı. Mücadeleyi yaklaşık bin dolayında sporsever tribünde izledi.

Karşılaşma çekişmeli bir oyunla başladı. Konuk ekip ilk sete hızlı ve etkili bir oyunla başlarken, Alanya Belediyespor, geriden gelerek seti 25-21 aldı. 1-0 skor üstünlüğünü yakalayan Alanya Belediyespor, ikinci sette istediğini oyunu sergileyemedi ve bu seti konuk ekip Develi Belediyespor 25-17 alınca skor 1-1 oldu. Alanya Belediyespor, üçüncü çokça yapılan servis hatalarına rağmen saha içerisindeki başarılı oyunu ile bu seti de 25-20 alarak yeniden skor (2-1) üstünlüğünü yakaladı.

Servis hatalarına maçın dördüncü setinde de devam eden Alanya Belediyespor, tribünlerin desteği ile maçta rakibine zor anlar yaşattı. Özellikle hücumda oldukça başarılı oyun çıkaran kırmızı beyazlılar, bu seti de 25-21 aldı ve maçı da 3-1 kazandı.