Galip gelen takımın 4. sıraya oturacağı maça köklü ve güçlü rakip Galatasaray 500 taraftarı ile Alanya’ya gelecek gelecek. Her iki takımın da kazanmak için sahaya çıkacağı maçta heyecanın dorukta olması bekleniyor.

Alanyaspor, İstanbulspor'a yarım düzine gol attı: 6-0 Alanyaspor, İstanbulspor'a yarım düzine gol attı: 6-0

10 Aralık Pazar Günü Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak olan tarihi zor maç, bölge temsilcimiz takımımızın Avrupa Kupaları yolunda ilerlemesinde önemli bir yer teşkil ediyor. Alanyalı Efeler Galatasaray gibi güçlü bir rakiple mücadele edecek olmasına rağmen, ev sahibi olmanın getirdiği moral ve motivasyonla sahaya çıkacak.

Pazar günü oynanacak Galatasaray maçı öncesi bir açıklama yapan Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken, “Takımımızın en büyük gücü şüphesiz siz taraftarlarımızdır” dedi. Erken; “Bu hafta zor bir rakiple mücadele edeceğiz. Bu maç hem bizim hem rakip takım Galatasaray için çok önemli. Maçı biz kazanarak 4. sıraya çıkmak istiyoruz. Alanya halkının ve taraftarlarımızın desteğine çok ihtiyacımız var. Tribünlere gelerek destek vermeniz bizim için çok değerli. Sahaya kazanmak için çıkacak olan Efelerimizle gelin bu heyecanı birlikte paylaşalım” dedi.