Bu yıl Alanya’nın yaylalarında AK Parti rüzgarı esti, esmeye de devam ediyor. AK Parti Alanya İlçe Başkanı Y. Mimar Mustafa Toklu’nun önderliğinde bu yıl Alanya’nın yaylalarında gerçekleşen şenliklere tam kadro katılan, ilgi ve alakayla karşılanan AK Parti heyeti yılın son yayla şenliği olan Gevne Şenliklerine de katıldı. AK Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik’inde katıldığı Gevne Şenliği renkli görüntülere de sahne oldu.

Gevne yayla şenlikleri gibi etkinlikler, halkımızın bir araya gelip kaynaşmasına, kültürümüzün yaşatılmasına ve gelecek nesillere aktarılmasında önemli rol oynadığına değinen Başkan Toklu; “Antalya Milletvekilimiz Sn. Kemal Çelik, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Meclis Üyelerimiz ve yol arkadaşlarımızla birlikte Gevne Yayla Şenliklerine katılarak bu güzel atmosferde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Geleneklerimizin, göreneklerimizin yaşatıldığı ve gelecek nesillere aktarılmasında büyük rol oynayan böylesine güzel etkinlikleri her daim destekledik, desteklemeye de devam edeceğiz. 

Bugün burada Gevne Yayla Şenlikleri'nde bulunarak hemşerilerimizle bir araya gelmekten büyük bir memnuniyet duyduk. Bu vesileyle, tüm halkımıza selam ve sevgilerimizi iletiyoruz. Birlikte daha nice güzel etkinliklere ve başarılara imza atmayı diliyoruz.

Alanya’da Çocuk Festivali coşkuyla başladı Alanya’da Çocuk Festivali coşkuyla başladı

Bu anlamlı etkinlik için İshaklı Muhtarımız Rasim Okyanus'a, Aliefendi Muhtarımız Rüştü Vural'a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.