Bir seneyi aşkın zamandır sahada halk ile iç içe çalışmalarına aralıksız devam eden Şahin, bugün de iki dönem Alanya Ticaret ve Sanayi Odası meclisinde birlikte çalıştığı Mehmet Karagöz ile Veysel Şimşek’in daveti üzerine Demirtaş Mahallesi’nde farklı sektörlerde faaliyet gösteren esnaflar ile bir araya geldi.

KARAGÖZ; ŞAHİN’E ALTSO’DA YAPTIĞI HİZMETLERDEN DOLAYI VEFA BORCUMUZ VAR

Özçelik, Corendon Vizyon Toplantısı’na katıldı Özçelik, Corendon Vizyon Toplantısı’na katıldı

Program ile ilgili açıklama yapan ev sahiplerinden Karagöz “Mehmet Şahin başkanımız ile iki dönem Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi’nde birlikte çalıştık. İlk dönem Mehmet Başkanımıza muhalif taraftan meclis üyeliğine girmeme rağmen başkanımızın kimseyi ötekileştirmeyen, kucaklayıcı tavrı ile uyum içinde çalışarak büyük işlere imza attık. İki dönem Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nda neler yapılabileceğini herkes gördü. Bu işleri yaparken başkanımız her zaman istişareye önem verdi. Oda üyeleri ile başlattığı kahvaltılı istişare toplantılarında sorunlar ve çözümüne yönelik çok olumlu sonuçlar alındı. Mehmet Başkanımız yaklaşık 1,5 yıl önce Alanya’mıza hizmet yolunda farklı bir kulvarda yürümeye karar verdi ve bu düşüncesini açıkça kamuoyu ile paylaştı. Bugün baktığımızda Demirtaş Mahallemizde birçok sorunla karşı karşıyayız. Şimdiden bu sorunların üzerine gidilmezse gelecekte altından kalkılamayacak hale gelebilecek sorunlar. Çıktığı bu hizmet yolunda neler yapabileceğine inandığımız başkanımıza odadaki görev süresi boyunca Alanya’ya verdiği hizmetlere de duyduğumuz vefa borcu nedeniyle başkanımızı mahallemize davet ettik. Sorunlarımızı anlattık, çözüm yolları ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Çıktığı bu yolda başkanımızın yolu açık olsun inşallah” dedi.

ŞİMŞEK; MEHMET ŞAHİN HER ZAMAN YANIMIZDAYDI

Şimşek ise yaptığı açıklamada “Mehmet Başkanımız henüz belediye başkanlığına aday olmadan bile her fırsatta Demirtaş Mahallemizdeki vatandaşlarımızın iyi gününde olduğu gibi kötü gününde yanında oldu. Herkesin derdinin çözülmesi için elinden geldiğince yardımcı oldu. Çıktığı hizmet yolunda bizde onun yanında olmak istedik. Allah, bahtını açık etsin inşallah” dedi.

Program ile ilgili Mehmet Şahin ise sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda “Önceki dönem Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyelerimizden, değerli dostlarım Mehmet Karagöz ve Veysel Şimşek’in daveti üzerine, Demirtaş mahallemizde esnaf dostlarımız ile bir araya geldim. Alanya’mızın ve Demirtaş mahallemizin çözüm bekleyen sorunları ile ilgili dostlarımızın dilek ve görüşlerini aldım. Güzel davetleri ve misafirperverlikleri için değerli dostlarım Mehmet Karagöz’e, Veysel Şimşek’e ve tüm dostlarıma teşekkür ederim. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın inşaAllah.” ifadelerini kullandı.