Alanya Belediye Başkan Adayı Mevlüt Demir, Alanya CHP İlçe Teşkilatı’na nezaket ziyaretinde bulundu. İlçe Başkanı Bülent Kandemir ve yönetim kurulu üyeleri tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Demir, “Alanya siyaseti, işbirliği ve yerel yönetimler” üzerine fikir alışverişinde bulundu.

Ziyarette, Alanya’nın sorunlarına ve çözüm yollarına dair fikirler paylaşıldı. Her iki tarafta, 31 Mart yerel seçimlerinin Alanya için bir dönüm noktası olduğunu vurguladı. Alanya halkının hak ve çıkarlarını korumak için birlikte mücadele edeceklerini belirttiler. Mevlüt Demir, Bülent Kandemir ve yönetimine gösterdikleri ilgi ve samimiyet için teşekkürlerini sundu. Her iki taraf da işbirliği ve Alanya için birlikte çalışma konusunda fikir birlikteliklerini beyan ettiler.

Başkan Özçelik, israfın önüne geçecek Başkan Özçelik, israfın önüne geçecek

Alanya Sevdalıları Derneği’ni de ziyaret eden Başkan Adayı Mevlüt Demir, dernek başkanı Kemal Yetgin ve yönetimi ile bir araya geldi. Alanya’nın gelişmesi ve kalkınması için neler yapılması gerektiği konusunda görüş alışverişinde bulunan Demir, derneğin yaptığı sosyal faaliyetleri de takip etti. Dernek tarafından düzenlenen etkinlik ve yardım kampanyalarından övgüyle söz eden Demir, dernek yöneticilerine yaptıkları hizmetlerden dolayı tebrik etti.