Brüksel’de bulunan ACES Europe, Alanya’nın ‘2024 yılı Akdeniz Spor Başkenti’ unvanı alması için aday göstermesinin ardından değerlendirmelerde bulunmak için Alanya’ya gelen ACES Europe Başkanı Gian Francesco Lupattelli ve beraberindeki heyet Alanyaspor Kulübünü ziyaret etti.

Ziyarette ACES Europe Başkanı Gian Francesco Lupattelli, ACES Europe heyet üyesi Fabrizio Santangelo, ACES Türkiye Delegesi Gençlik ve Spor Bakan Danışmanı Uluslararası Organizasyonlar ve Dış İlişkiler Genel Müdür Yardımcısı, Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu Başkanı Veli Ozan Çakır, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Alanyaspor 2’nci başkanı Kamil Köseoğlu, Alanya Kestelspor Başkanı Levent Uğur, Alanya Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Emre Kıldırgıcı da yer aldı.

Alanya Kestelspor, sahasında berabere kaldı Alanya Kestelspor, sahasında berabere kaldı

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kamil Köseoğlu, Alanya’da yapılan spor faaliyetleri hakkında bilgiler vererek ACES Europe Başkanı Gian Francesco Lupattelli ile fikir alışverişinde bulundu. İlçedeki spor faaliyetleri hakkında bir süre sohbet eden ACES Europe Başkanı Gian Francesco Lupattelli ise misafirperverliklerinden dolayı Köseoğlu’na teşekkür etti. Kamil Köseoğlu, Gian Francesco Lupattelli, Fabrizio Santangelo ve Veli Ozan Çakır’a Alanyaspor formasını hediye etti.