Final Four maçlarında çıktığı hem deplasman hem de ev sahibi olarak tüm maçları kazanan Alanya temsilcisi 2 hafta önce yine 75. Yıl Spor Salonu’nda Ali Özkınacı Spor Kulübü ile karşılaşmış, maç Alanya Anadolu Yıldızları Spor Kulübü’nün 126-24’lük ezici üstünlüğü ile sonuçlanmıştı.

Alanyaspor, İstanbulspor'a yarım düzine gol attı 6- 0 Alanyaspor, İstanbulspor'a yarım düzine gol attı 6- 0

“ALANYA’YI TEMSİL EDECEK TEK EKİP OLDUK”

Maça tam kadro gelen Alanya Anadolu Yıldızları Spor Kulübü yönetimi maç bitiminde soyunma odasına giderek hem takımı hem de takım antrenörü Asım Okumuş’a tatlı ikram ederek tarihi başarıdan dolayı tebrik etti. Maçla ilgili değerlendirmede bulunan Kulüp Başkanı Osman Ertunç, “Bilindiği üzere katılmış olduğumuz Doğu Ligi’ni Şampiyon olarak bitirmiştik. İl şampiyonası için Doğu Ligi grubunda 4’lü final maçları oynanarak ilk 2’ye giren takımlar il şampiyonasına katılacaklar. Alanya Anadolu Yıldızları Spor Kulübü olarak şimdiye kadar oynadığımız tüm maçları kazandık ve Alanya’yı an itibariyle Antalya’da temsil edecek tek ilçe ekibi olduk. Sporcularımıza, hocamıza il şampiyonasında başarılar diler, bizlere yaşattıkları mutluluk ve gurur için bir kez daha teşekkür ederim” dedi.

“MÜSABAKA ALANYA’YA YAKIŞIR KALİTEDEYDİ”

Alanya Anadolu Yıldızları Spor Kulübü Başantrenörü Asım Okumuş da, “Her iki Alanya takımını da tebrik ederim. Maç çok tempolu ve kontrollü geçti. Müsabaka Alanya’ya ve Alanya derbisine yakışır kalitedeydi. Bizleri desteklemeye gelen velilerimize, bizlere gurur yaşatan öğrencilerimize ve kulüp yönetimimize desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Her iki takıma da bundan sonra oynayacakları maçlarda başarılar dilerim” diye konuştu.