Fetöcü hainler kırk küsür sene boyunca sessizce, derinden derine devletin bütün kılcal damarlarına yerleşmişler.

Birileri tarafından yolları açılmış, önlerindeki engeller kaldırılmış, devletin bütün imkanlarını kullanarak palazlanmışlar, güçlenmişler. Neticesinde sinsice planlar tezgahlamışlar, tuzaklar kurmuşlar.

Ama unuttukları bir şey vardı.

Allahu Teala Âl-i İmran Suresi 54. Ayetinde mealen; “Onlar bir tuzak kurdular ve buna karşılık Allah da bir tuzak kurdu. Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır.” buyurmaktadır.

Bu millet, hainlerin bütün planlarını alt üst etti, 40 senede kurdukları şeytani yapı bir gecede çöküverdi.

Yapı bir gecede çökmesine çöktü, hainlerden yurtdışına kaçanlar kaçtı, kaçamayanlar yakalandı lakin bir de bu hain çeteye mensup olup kendisini ustaca gizleyenler vardı.

İlk başlarda bütün kurumlarda topyekûn temizlik yapıldı. Sonraları ses seda kesildi.

En ciddi temizlik orduda yapıldı, yapılıyor. Bir nebze de yargı ve emniyette yapılmış olsa da devletin diğer kurumlarında ciddi bir temizlik yapıldığına inanmıyorum.

15 Temmuz darbe teşebbüsünün üzerinden 5 yıl geçti. Orduda kripto Fetöcülere yönelik temizlik hala devam ediyor. Bu kadar çok nasıl sızmışlar, kendilerini bu zamana kadar nasıl gizlemişler akıl sır ermiyor. Temizle temizle bitmiyor.

Fetöcü olduklarını bildiğim pek çok kişi kamu kurumlarında hala görev yapıyor. Tabi ki kabuk değiştirdiler. Şimdi ya Reisçi oldular ya ülkücü oldular. Biraz daha cesaretli olanları muhalif ülkücü, muhalif Reisçi oluverdi. Diğer siyasi partilere dikey geçiş yapanları, aniden dahil olanları söylemiyorum bile.

Cenabı Allah, Bakara Suresi’nde mealen; “Her şerde bir hayır vardır” buyurmaktadır. Şer gördüğümüz hain darbe teşebbüsü de ülkemiz ve milletimiz için yepyeni ufuklar açmış, pek çok hayırlı işlere zemin hazırlamıştır.

Savunma Sanayi alanındaki teknolojik ilerlememiz, ihalar, sihalar, gemiler, denizaltılar yerli ve milli imkanlarla üretilebilmiştir.

PKK terör örgütü ülkemizden temizlenmiş, yurtdışındaki inlerinden çıkamaz hale getirilmiştir.

Akdeniz ve Karadeniz’de petrol ve doğalgaz arama, sondaj faaliyetlerinden olumlu neticeler alınmıştır.

Hayırlı işlerin biri de fethin simgesi, Fatih’in vakfiyesi, Ayasofya Camii’nin 86 yıl aradan sonra yeniden ibadete açılmasıdır.

Unutmayalım, 15 Temmuz 2016 bu milletin kökü dışarıda olan hainlere dur dediği tarihtir.

15 Temmuz, bu milletin kurulan tuzakları darmadağın ettiği tarihtir.

Cenabı Allah bu aziz millete bir daha böyle kara günler yaşatmasın.