Alanya Belediyesi’nin Temmuz ayı meclis toplantısı yine dolu dolu geçti ve bir çok tartışmaya ev sahipliği yaptı. Toplantıda CHP Grup Sözcüsü olan, meclisin hırçını, evinde ve işinde dostlarına karşı sakin, uysal, uyumlu, sevecen olan CHP Alanya Belediye Meclis Üyesi Nazmi Zavlak’ın konuşmaları yine gündem oldu.

“GEL KÜLAHIMA ANLAT”

Zavlak, Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Tunahan Kasapoğlu’nun AK Parti ilçe yöneticilerinin Alanya Belediyesi’ni eleştirmelerinin ardından yaptığı açıklamalarını samimi bulmadığının altını çizdi. CHP’li Zavlak ‘’İmardan sorumlu başkan yardımcısının yapmış olduğu açıklamada şehrin imajına zarar verenlere söz ettiğini basından takip ettik. Bu şehirde şehrin imajından en son söz edecek kişilerden birisi imardan sorumlu başkan yardımcısıdır. 8 senedir görev süreci boyunca şehrin imajıyla ilgili en iyi yaptıkları iş, 2 metre sundurma yapan vatandaşa kan kusturmak, kaçak yapılan otellere, inşaatlara, şehrin imajını bozan yapılara söz etmeyip, ‘Koltuk elden gidiyor iki çift laf da ben edeyim’ demek oldu. Yaptıkları açıklamaları samimi bulmadığımızı ifade etmek isterim. Gel bunları benim külahıma anlat’’ dedi.

AK PARTİ’DE PAYINI ALDI

Tekme ve yumruklu kavga! Alanya İskelesi’nde işler ÇIĞIRINDAN ÇIKTI Tekme ve yumruklu kavga! Alanya İskelesi’nde işler ÇIĞIRINDAN ÇIKTI

CHP’li Zavlak, yaptığı açıklamada AK Parti’ye de gereken payını verdi. Zehir zemberek sert çıkışını sürdüren Zavlak ‘’Sayın Mehmet Ali Kiriş'i tebrik etmekle birlikte şehre en ufak çivi çakıldığında sahiplenip, şov yapıp basına demeç veren AK Parti Alanya Teşkilatı’nın 4 sene boyunca her sene bayramda yaşanan sıkıntıları görmezden gelip, seçime 10 ay kala koltuk derdine düşerek şehri sahiplenme görüntüsü vermesi manidardır” dedi.

ZAVLAK ‘’KERMESTE KAN KUSTURDUNUZ’’

AK Parti’nin devlet olanaklarıyla vatandaşa kan kusturduğunu da söyleyen Zavlak ‘’Yakın zamanda gerçekleşen bir kermeste (Süleymanlılar Cemaati) 50 metre uzunluğundaki sokağa, 50 tane kolluk kuvveti, vergi dairesi ve SSK gibi tüm devlet olanaklarını yönlendirip kermese gelen vatandaşlara kan kusturulurken keşke iki çift laf edebilseydiniz” dedi.