Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Alanya’da yapacağı ziyaret turuna AK Parti Alanya İlçe Teşkilatını ziyaret ederek başladı. Bakan Ersoy, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Y. Mimar Mustafa Toklu, 3 Kademe Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle Başkanları ve Meclis Üyeleri ile bir araya geldi. Bakan Ersoy’un Alanya Programına AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin ve AK Parti MKYK Üyesi, Antalya Milletvekili Mustafa Köse’de eşlik etti. Türkiye için önemli bir seçimi geride bıraktıklarını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a millet tarafından 5 yıl daha görev verildiğini belirten Ersoy; “Ülkemiz 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde önemli bir sınavdan geçti. Hamdolsun bu sınavı sorunsuz bir şekilde atlattık. Burada Teşkilatlarımızın emeği ve gayreti çok büyük. Alanya İlçe Teşkilatımıza da bu açıdan çok teşekkür ediyorum. Seçim dönemi Alanya’da yürütmüş oldukları çalışmaları yakından takip ettik. İlçe Başkanımız Mustafa Toklu’ya, ekibine ve tüm gönüllülerimize emek ve gayretleri için teşekkür ediyorum.” dedi. Bakan Ersoy Antalya’nın ve Alanya’nın her talebini ve sorununu Mecliste çözüme kavuşturabilmek için Milletvekilleriyle el birliği içerisinde çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

Alanya’'yı bu mevsimde dolu vurdu Alanya’'yı bu mevsimde dolu vurdu

Başkan Toklu ziyaret sonrası yapmış olduğu açıklamada; “Kültür ve Turizm Bakanımız Sn. Mehmet Nuri Ersoy, İl Başkanımız Sn. Ali Çetin ve MKYK Üyemiz, Milletvekilimiz Sn. Mustafa Köse’nin katılımı ile 3 kademe Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Mahalle Başkanlarımız ve Meclis Üyelerimiz ile İlçe Teşkilatımızda bir araya geldik. Sn. Bakanımıza, Teşkilat çalışmalarımız ve yürütmüş olduğumuz faaliyetlerimiz hakkında bilgiler aktarıp, Alanya ile ilgili aciliyeti gereken konuları maddeler halinde sunarak çözüm önerilerimiz üzerinde istişarelerde bulunduk.” dedi.

TOKLU’DAN BAKAN ERSOY’A TEŞEKKÜR

“Alanya’mızın turizminin gelişmesi noktasında, Sayın Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ve Milletvekillerimizle uyum içerisinde çalışmalar yürüten, İlçe Teşkilatımıza yapmış olduğu ziyaret ile bizleri onurlandıran Kültür ve Turizm Bakanımız Sn. Mehmet Nuri Ersoy’a teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.