Türkiye’de savunma sanayisinin gözde şirketlerini de bünyesinde bulunduran Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı (TSKGV) Alanya’da teşkilatlanma sürecini tamamladıktan sonra tanıtım ofisinin açılışını bugün yoğun katılımla gerçekleştirdi. Tanıtım ofisinin açılışının ardından plaket takdim töreni düzenledi. Açılışa ve törene, TSKGV Genel Müdürü Sadık Piyade, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Sünbül, Alanya TSKGV Fahri Tanıtım Kurulu Başkanı Refik Özdemir, yönetim kurulu üyeleri, bağışçılar ve vatandaşlar katıldı. Emekli Tümgeneral TSKGV Genel Müdürü Sadık Piyade, açılışta yönetim ofisinde bulunan yerli askeri uçak ve araçlar hakkında bilgi verdi. Açılışın ardından plaket törenine geçilirken tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Alanya’da özel aşçılar mutfağa girdi Alanya’da özel aşçılar mutfağa girdi

‘ÇALIŞMALARA DESTEK VERMEKTEYİZ’

Törenin açılış konuşmasını yapan TSKGV Fahri Tanıtım Kurulu Başkanı Refik Özdemir, “Fahri tanıtım kurulumuz tanıtıma katkı sağlamaktadır. Tanıtım kurulumuz çalışmalara destek vermekteyiz. Bugüne kadar belirli sebeplerden açılışını gerçekleştiremediğimiz tanıtım ofisimizin açılışı gerçekleştirdik bugüne kadar hayırsever ve bağışçılarımıza teşekkür ederim” dedi.

‘BİZİ SALDIRGAN BİR MİLLET SANMASINLAR’

Açılış ve tören için Alanya’ya gelen TSKGV Genel Müdürü Sadık Piyade, “Ben Refik kardeşime ve yönetimine teşekkür ediyorum. Bizim ürünlerimizi gördüklerinde saldırgan bir millet sanmasınlar. Biz bize yan bakanlara gerekli cevabı vermek için üretiyoruz” diyerek vakıf hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Piyade’nin konuşmalarının ardından tören bağışçılara ve hayırseverlere plaket ve berat belgesi takdim edilmesiyle son buldu.