Toplantıya Sri Lanka Ankara büyükelçisi Hasanthi Dissanayake, ATSO başkanı Ali Bahar, Sri Lanka Antalya Fahri konsolosu Ali Kamburoğlu, Antalya gazeteciler cemiyeti başkanı İdris Taş, ATSO yönetim kurulu üyeleri ve Antalya’daki iş insanları katıldılar.

Antalya Havalimanı mart ayında rekor kırdı Antalya Havalimanı mart ayında rekor kırdı

Toplantıda Antalya’daki iş insanlarına Sri Lanka’da ticaret yatırım ve iş fırsatları konusunda Sri Lanka Ticaret elçisi Thavishya Mullegamgoda bilgi verdi. İş insanlardan yoğun ilgi gösterdiği etkinlik saat 14:00 de Ali Baharın açılış konuşması ile başladı, daha sonra Seylan çayı ve Sri Lanka baharatlarından yapılan kurabiye ikramları ile saat 16:00 da son buldu.

Sri Lanka Antalya Fahri konsolosu Ali Kamburoğlu açıklamalarında, ‘’Antalya’da başlatmış olduğumuz ticaret köprüsü her yıl çoğalarak devam etmektedir. Antalya’da düzenlemiş olduğumuz etkinliklerde Antalya iş dünyası her zaman yoğun ilgi ile bizleri karşıladı. ATSO başkanı Sayın Ali Bahar’a ve yönetim kuruluna ayrıca Antalya’da her zaman desteğini esirgemeyen Antalya gazeteciler cemiyeti başkanı Sayın İdris Taş’a ve Antalya iş insanlarına teşekkürlerimi sunarım’’ dedi.