Antalya’ya 3 günlük program koyan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, partinin genel merkez yöneticileri Antalya İl Başkanı Mevlüt Demir ve partililer Alanya’da bir dizi temasta bulundu. Alanya Bakkallar ve esnaf odasını ziyaret eden Gelecek Partisi heyeti güne ilişkin değerlendirmeyi ilçe binasında yaptı. Üstün, Alanya’nın ve Torosların Ahmet Davutoğlu’nun hizmetlerine özlem duyduğunu bunu sokakta da duyduklarını ifade etti. Ziyaretleri değerlendiren Alanya İlçe Başkanı Mevlüt Çakan, “Genel başkan yardımcımızı Alanya’da ağırladık. Sabah kahvaltısında Alanya’nın meşhur sanayi simidinden ikram ettik. Sanayi sitemizi gezip esnafımızı dinleyip genel başkanımızın selamlarını ilettik diyerek verimli bir program geçirdiklerini söyledi” dedi.

Antalya il Başkanlığı olarak genel merkezin çok önemli bir heyetini Alanya’da ağırladıklarını ifade eden il başkanı ve kurucular kurulu üyesi Mevlüt Demir, “Sayın Feramuz Üstün başkanımız liderliğinde ilimizin ilçelerimizin her köşesini ziyaret etmenin keyfini yaşıyoruz. Antalya’nın batısı ve merkezdeki ziyaretlerimizi narından Antalya’nın gözbebeği Türkiye’nin en önemli şehirlerinden Alanya’da esnaf gezisi yaptık, çok ciddi bir teveccüh gördük. Alanya’da ve Toroslarda sayın Ahmet Davutoğlu ismine olan teveccüh bizleri mutlu ediyor. Şehidimiz Zekeriya Zencirli’nin ailesi ziyaret ettik. Şehadet kelimesinin manasını yüreklerimizi derinliklerinde bir daha hissettik. Türkiye’de adım atılmamış sokak kalmayacak şekilde çalışıyoruz. Çok güzel bir ekibimiz var. Hem genel merkez, hem Antalya, hem de Alanya’da ve diğer ilçelerimizdeki arkadaşlarımızı kutluyorum. Müthiş bir ahenk içerisinde çalışıyoruz. Antalya’da gelecek partisinin enerjisini görüyoruz. Mevla’m inşallah bizi muvaffak eyler” temennisinde bulundu.

“Alanya sokaklarını gezerken Ahmet Davutoğlu‘nu icraatlarının özlendiğini duydum, kıymetinin anlaşıldığını gördüm” diyen Feramuz Üstün, “Bir devlet adamının oturduğu koltuktan alnının akıyla kalkmasının ne kadar kıymetli olduğunu bir daha gördüm. Üzüldüğümüz ise Alanya’nın bir çok yerinde Sayın Ahmet Davutoğlu‘nun başbakanlığı döneminde başlatılan, bölge halkını ümitlendiren bazı projelerin mesafe almadığını gördük, vatandaştan bu konuda şikayet aldık. Biz de şunu sözünü veriyoruz. Halkımız rahat olsun. Biz kimseyi ötekileştirmeden, kin gütmeden, muhabbetle, yarım kalmış bütün yatırımları önümüzdeki ilk seçimden sonra Gelecek Partisi iktidarında ya da iktidar ortaklığında tamamlanacaktır. Verdiğimiz sözler, başlamış çalışmaların hepsinin tamamlanacağını taahhüt ediyoruz. Milletimizin karamsar olmaması gerektiğini ve ümitvar olmamız gerektiğini söylüyorum. Her şeyi kaybedebiliriz ama ümidimizi kaybetmeyeceğiz. İktidar değişikliği ile birlikte liyakatın gelmesiyle temiz yönetimin gelmesiyle her şeyin bir ay içerisinde düzeleceği bir coğrafyamız olduğunu biliyoruz. Stratejik olarak dünyanın en önemli memleketlerinden birisinde olduğumuzun bilincindeyiz. İnşAllah tüm memleketin olduğu gibi Alanya’nın da Antalya’nın da meselelerini çözeceğiz” diye konuştu.