Kahya: “Liyakatli kişiler iş başına getirilmeli”

banner18

Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Antalya Milletvekili aday adayı, Alanyalı turizmci Mustafa Kemal Kahya, “Başta Alanya'mız olmak üzere bu ülkenin bir adım daha ileriye gidebilmesi için elimden geleni yapacağım’’ dedi.

banner94
Kahya: “Liyakatli kişiler iş başına getirilmeli”
29 Mart 2023 Çarşamba 17:57

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri’nde CHP Antalya Milletvekili aday adayı, Alanyalı turizmci Mustafa Kemal Kahya, yaptığı açıklamada ‘’Bu ülke liyakatli kişiler tarafından yönetilmeyi hak ediyor’’ dedi. Kurumlarda liyakatten uzak tamamen eş, dost, akraba ilişkisine dayalı bir sistem ve kadrolaşma olduğuna dikkat çeken Kahya ‘’Ülkemizin eskisinden daha çok demokrasiye, özgürlüğe, liyakatli yöneticilere ihtiyacı var. Bu sebeple eğitimimle, mesleki liyakatim ve birikimimle başta Alanya'mız olmak üzere bu ülkenin bir adım daha ileriye gidebilmesi için elimden gelen her şeyi yapacağıma sizlerin huzurunda söz veriyorum’’ ifadelerini kullandı.

banner77
banner134
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.