Adıyaman Bölgesel Amatör Liginde namağlup şampiyon olan Ponto Mk Gergerspor bir üst lige yükselme başarısı gösterdi. Alanya, Antalya ve yurtdışında çok sayıda işyeri bulunan Ponto MK Grup sahibi, hayırsever işadamı Mehmet Kuş’un sponsor olduğu Ponto Mk Gergerspor yöneticileri Adıyaman Gerger’den gelerek sürpriz yaparak kupayı Alanya’ya getirdi ve Mehmet Kuş’a teslim ettiler.

FULL KADRO İLE GELDİLER

Gergerspor Başkanı Özgür Cihan Metin, Yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Polat, Şeyhmuz Akdoğan, Mehmet Acar, Selim Tekin, Cengiz Aksoy, Fatih Acar ile Hacı Ramazan Özcan ve Sportif Direktör Mehmet Ergül, teknik heyetten Ahmet Tekin ile Mustafa Atlıhan’dan oluşan tam ekip olarak full kadro şeklinde Mehmet Kuş’u Alanya’da ziyaret ettiler.

Alanya Belediyespor Oğuz ile devam dedi Alanya Belediyespor Oğuz ile devam dedi

“MEHMET KUŞ’A MİNNETTARIZ”

Gergerspor Başkanı Özgür Cihan Metin yaptığı açıklamada ‘’Helâl olsun sayın Mehmet Kuş hemşerimize. Deprem felaketinde Adıyaman’a yönelik başlattığı yardım atağıyla memleketine önemli katkıları olan başarılı iş insanı Mehmet kuş, doğduğu yeri unutmamış, doğup büyüdüğü şehrin futbol takımına sahip çıkmıştık. Kendisine destek ve yardımlarımdan dolayı ötürü minnettarız’’ dedi.